Passie!

Passie!

Mijn werk is mijn hobby. Ik werk met passie. Mijn werk is mijn leven…

Allemaal kreten die je vaak hoort en dan met name bij mensen die als zelfstandige werken of heel bewust voor een baan hebben gekozen.

Het is natuurlijk heerlijk als je werk hebt waar je al je energie in kunt steken en je deskundigheid op los kunt laten.

Ik heb in diverse bedrijfstakken mijn passie kunnen vinden: het werken als directie secretaresse, het organizen, het werken als legal assistent, het assisteren bij uitvaarten.

Het heeft er voor mij zeker mee te maken dat al deze werkzaamheden te maken hebben met het helpen van mensen:

Mensen helpen een opgeruimd huis te krijgen, opdrachtgevers assisteren zodat zij hun werk goed kunnen doen, mensen helpen hun financiën op orde te krijgen.

Waar je met ander werk je fouten nog kunt herstellen,  kun je een uitvaart maar één keer doen en dan moet het dus ook  200% goed zijn.  Wij (de uitvaartleider en ik als assistent) liepen zo’n dag totaal gefocust rond met maar één doel: zorgen dat het – ondanks het verdriet – een dag werd om nooit te vergeten voor de nabestaanden. Een dag waar men met een heel goed gevoel op terug keek.

Dat ik daar mijn bescheiden steentje aan kon bijdragen (ontvangen belangstellenden, helpen bij de inrichting van de afscheidslocatie, het maken van een herinneringstafel, logistieke hulp op de begraafplaats etc) gaf me enorm veel energie. En waarom? Omdat ik mijn passie erin kwijt kon.

Nu ik een grote klus heb als legal assistent voor een letselschadeadvocaat zie ik bij hem ook die passie: Het gevoel dat je het verschil kunt maken voor je cliënten, hun wereld een stukje mooier maken met veel aandacht voor hun zaak en met enorme vakkennis en gedrevenheid  zorgend voor gerechtigheid. Zijn vakkennis kwam goed tot zijn recht in de tv uitzending van éénvandaag op 8 januari jl.

Hij is daar niet alleen in, zijn hele kantoor straalt deze passie uit. Vandaar dat ik één keer reclame maak:

www.sdwadvocaten.nl

 

Ik wens iedereen een heel succesvol, gezond én passievol 2018!

 

 

Deze post heeft een reactie

  1. Heel goed en mooi geschreven, geeft exact weer wie en hoe je bent. Compliment!!!

Geef een reactie

Sluit Menu